15 OKTOBER 2013

Jag hatar att vakna sent! Jag hatar att inte ha ett jobb att gå till!
Jag har vaknat på fel sida idag.
Jag har drömt såna hemska drömmar inatt så att när jag vaknade så kändes allt meningslöst och jag kände mig så liten på jorden. Dumma hjärna!
Det skar i magen på mig, och jag fick ont i ångest-magen när jag vaknade med ett ryck.
Dumma hjärna!
 
Sen skulle det vara bra mycket enklare om jag inte bodde 3883787 mil från civilisationen så jag kunde göra några snabba ärenden, snabbt.
 
Hahah! Tror jag ska sova ett tag till, så jag kanske kan vakna på rätt sida. :)
 
 
 
 
 
 

11 OKTOBER 2013

Kollat på skräckisar med min M under veckan, vilket resulterade i att jag var FRUKTANSVÄRT mörkrädd när jag åkte hem nu under natten. HAH! Trodde att jag var hårdare än såhär, men icke.
Va väl bara kaxig och nö frän när jag hade sällskap igår. Men nu... Nej.
Slår igång Kenny Starfighter. Det hjälper mot det mesta. SARRU?!
Har haft en jättetrevlig kväll ikväll och har träffat Denice & Ida. Ida som jag inte träffat på hundra år, minst. Kanoners! Hängt på SHRA. Åkt bil med Madde (← KLICKA) och lyssnat på Eddie ... wait for it... Meduza?! Vet inte vad som hände.
 
Let's have the time of our lives

8 OKTOBER 2013

Hittar ingenting av mina grejer. Har hela mitt liv i en massa kartonger ute i uthuset. Kanoners!
Tänkte att det var dags att rota fram skolböckerna igen. Det är antagligen på tiden att jag gör klar skolan! KlacksparksFrida..
Helgen var underbar, som dom alltid är nuförtiden. I söndags drog jag och min fina en dejt på donken. Romantisk middag för två ;) Jag är helnöjd. Helnöjd med att ha en människa vid min sida som jag kan gapskratta med och som jag verkligen tycker om och känner mig trygg med. ♥
 
Har hunnit med en skogspromenad med Elsa idag också. Hon ramlade bara fem gånger och jag slet som ett djur i alla uppförsbackar med vagnen! 
 
 
 
 

TÄNK OM

Tänk vad kallt det blir så fort jag blir ensam. Tänk om jag inte skulle vara ensam just nu.
Då skulle det förmodligen varit varmt. Mysigt och varmt.
Snillepille.
Kollar på Kenny Starfighter på en tv som mamma trollade fram ur en garderob här i min garderob. Skrattar lika mycket varje gång åt Kenny. 'Sarru?!' :B
 
 
 
 

1 OKTOBER

Jag har åkt på årets förkylning. Är inte ens lite mysigt att ligga i soffan och kolla på skitdålig tv. Är så rastlös, så jag kommer snart döden dö!
Förutom rastlösheten och alla nysningar så mår jag fruktansvärt bra. Har bara fina människor runt om mig. ÄR så tacksam för det!
Och tänk att en människa kan göra en så glad och trygg. Att kunna prata om precis allt med någon man verkligen tycker om är ovärderligt och jag är så tacksam att jag får ha den här underbara människan vid min sida. ♥ Aldrig skulle jag svika dig.
 
 
HEJDÅ!
 
 
RSS 2.0